Kalkan Kahvaltı Rotaları

Kalkan'da villa tatili düşünüyorsanız günün erken saatlerinde ve akşamüstlerini çevreyi keşfederek geçirmek en güzelidir. Günün en sıcak zamanlarını ise Kalkan'ın en güzel tepelerinden birinde lüks villanızın havuzundan ve gölgeliğinden çıkmak istemeyeceksiniz. Heryervillam.com'da lüks villalarımız 2019'a özel bir kampanya ile kahvaltı dahil olarak siz misafirlerimizi bekliyor. Yine de bir değişiklik yapıp Kalkan'ın sevimli mekânlarını keşfetmek isteyenler için Kalkan'da güzel kahvaltı edebileceğiniz yerleri sizin için derledik.


Cafe Vita Kalkan

Kalamar Koyunda bitkilerle örtülü bu yerde çok sıcak bir karşılama ile sahibi Mustafa Bey ve ekibinin cana yakın, güler yüzlü servisine maruz kalacaksınız. Türk usulü kahvaltısı dilimlenmiş domates, salatalık, peynir, zeytin sahanda veya rafadan yumurta çeşitleri, gül böreği, taze sıkım meyve suları ve olmazsa olmazı çayla servis yapılır. Açık büfenin de bulunduğu Cafe Vita'da açık havada begonvillerin altında oturabilirsiniz. Cadde üzerinde park ve vale hizmeti mevcuttur. Dışarı yemek servisi ve paket servis yaptırabilirsiniz. Kredi kartı geçerlidir.

Cafe Vita Kalkan Rezervasyon: 0 242 844 2637


Cafe Leon

Jane ve Levent tarafından işletilen bu kafe Kalkan'ın en gözde yerlerinden biridir. Evli çift Türk ve İngiliz yemeklerini Akdeniz'in zengin mutfağında harmanlayarak sunuyor. Geç saate kadar devaö eden kahvaltı servisinde gerçek bir Türk ve İngiliz kahvaltısı deneyimleyeceksiniz. Meşhur kahveleri ve ev yapımı kekleri dinlenirken ağzınızı tatlandıracak tatil keyfinize keyif katacak

Kalkan Cafe Leon Rezervasyon: 0543 509 50 70


Adam's Place

Gürültüden uzak, lezzetli yemek yemek isteyenler için çok hoş bir mekan Adam's Placa. Bir aile işletmesi olan mekân incir reçeli, tavada kızarmış peyniri, pekmezi ile güzel bir kahvaltı menüsü sunuyor. Kahvaltınıza şahane bir manzara eşlik etsin istiyorsanız Adam's Place çok hoşunuza gidecek.

Kalkan Adam's Place Rezervasyon: 0242 844 32 32


Ada Patisserie Cafe Bistro

Tahinli çörek sever misiniz? Peki hiç üzümlü tahinli çörek denediniz mi? Ada Patisserie Cafe Bistro sıradışı çörekleri ve börekleriyle diğer pastanelerde bulamayacağınız enfes tatlar sunuyor. Meyve tabağı, patlıcan reçeli, peynir çeşitleriyle zengin bir kahvaltı menüsü var. Farklı damak tatlarına hitap eden ürünleri tatmak için burayı seçebilirsiniz.

Kalkan Ada Patisserie Cafe Bistro Rezervasyon: 0242 844 25 36


Chillies
Vahşi Batı esintileri olan mekân klasik Türk mutfağından et yemeklerini sunuyor. Chillies'in menemeni kahvaltı servisinin en çok sevileni! Çeşitli pideleri de tadabileceğiniz bu yerde ayrıca çikolatalı krep gibi tatlılar da mevcut.

Kalkan Chillies Rezervasyon: 0242 844 11 18

Yelken Cafe Bistro
Dekorasyonu ve sunumlarıyla Kalkan'ın en sevilen mekânlarından biri de Kalamar Koyu'nda bulunan Yelken Cafe Bistro. İlgili servisi ve profesyonel çalışanları sayesinde keyifli bir vakit geçirebilirsiniz. Deniz mahsulleriyle Kalkan'da bir çok yerde bulamayacağınız ithal ve özel içeceklerin bulunduğu zengin bir menüye sahip.

Kalkan Yelken Cafe Bistro Rezervasyon: 0530 878 80 10

Merkez Cafe

Kalkan'da yabancı turistlerin çok tercih ettiği mekânlardan biri Merkez Cafe. Mekân Kalkan'ın en işlek bölgesinde ve cıvıl cıvıl bir atmosfere sahip. Özellikle içecekleri mükemmel. Sıcak yaz günlerinde limonatası, taze sıkılmış kavun ve karpuz suları enfes oluyor. Nefis milkshake ve frozenların içine de isterseniz ekstra dondurma koyuyorlar. Leziz ve ekonomik bir kahvaltı için ideal yerlerden bir tanesi.

Kalkan Merkez Cafe'ye Rezervasyon kalabalık olmasına karşın sirkülasyonu hızlı olan mekânda kolaylıkla yer bulabilirsiniz.

Cafe Del-Mar

Lezzetli kahveleri olan bu yer güler yüzlü hizmeti ile otantik, keyifli bir mekan. Chese cake ve tatlıları meşhur.

Kalkan Cafe Der-Mar Rezervasyon: 0553 885 35 05 The Junction

Vegan ve vejetaryen seçeneklerin olduğu bu yer çevre dostudur ve içecekleriniz metal bir pipetler ve cam şişelerle servis edilir! Mantar ve avokado tostu çok sevilir. Kalabalıktan uzak ve kendine has bir mekan tercih ediyorsanız ideal bir yer. Menü yelpazesi geniş, glutensiz seçenekler mevcut. Lezzetli ıspanaklı ve beyaz peyaz peynirli omlet, ev yapımı patates kızartması, ev yapımı limonata nefis.

Kalkan The Junction Rezervasyon: 0242 844 21 31




Kalkan Kahvaltı Rotaları
© Copyright 2018 | Heryer Villam Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım - Weblikya Yazılım