KEKOVA ( Batık Kent )


    Kekova Bölgesi Akdeniz’in incisi Antalya Kaş’a bağlıdır. Adını yine bölge içerisinde bulunan Kekova Adası’ndan alır. Türkiye’de bulunup adı çok duyulmamakla birlikte birçok tarihi ve doğal güzelliği bünyesinde barındıran Kekova’nın Kaş ile arasında ki mesafe 35 kilometredir. Özel aracınızla 50 dakikada rahatlıkla gidip görebileceğiniz, müthiş dokusu, samimi insanları, leziz Akdeniz yemekleri ve plajları ile size keyifli anlar sunar.

    Haftalık kiralayacağınız havuzlu villanızda ailenizle gözlerden uzak tatilin keyfini çıkarırken, yat turları ile doğal ve tarihi güzellikleri görebileceğiniz küçük gezintilere çıkabilirsiniz. Tamamı muhafazakar ailelere özel dizayn edilmiş havuzlu villalarda aileniz ve sevdiklerinizle endişe duymaksızın havuzun ve doğanın keyfine varabilirsiniz. Dilerseniz eşiniz ve çocuklarınızla doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Çocuklarınıza hem tarihi hem de doğal dokuyu anlatırken keyif alacağınız yat turlarına çıkabilirsiniz.
    Muhafazakar aileler için hazırlanmış korunaklı, havuzlu villaların yanı sıra doğanın ve tarihin sunduğu imkanlarla unutulmaz bir tatil yapmanız muhtemeldir.
    Kekova Bölgesi’nin adını aldığı Kekova Adası ve çevrede ki bölgelere, plajlara yapacağınız yat turları ile ihtişamı tam da yerinde görebilirsiniz. Kekova Adası’nda yerleşik nüfus olmamakla birlikte adaya çıktığınızda restorant ve kafeler görürsünüz. Bu mekanlarda nefis Akdeniz yemeklerini tadabilir, Tersane Koyu’nda ve Kekova Batık Kenti’nin kalıntıları üzerinde yüzebilirsiniz. Kekova’nın diğer güzelleri olan Korsan Mağarası, Simena Koyu ve Kaleköy ise uğramadan dönmemeniz gereken yerlerden birkaçıdır. 
    Aileniz için kiralayacağınız yat turunda kendi rotanızı çizerken birbirine çok yakın olan bu bölgelere uğramanızda fayda var. Bu turistik bölgelerden birisi olan Kaleköy’ün antik adı Simena’dır. Kaleköy adından anlaşılacağı üzere bünyesinde kale olan bir yerdir. Kaleköy’ün eşsiz manzarası ile birlikte bir kahve molası verirken tatlı yorgunluğunuzu atabilirsiniz. 
    Kekova’nın bir diğer güzel yeri olan Üçağız Köyü ise tüm bölge manzarasını görebileceğiniz bir balıkçı köyüdür. Kekova manzarası eşliğinde leziz Akdeniz balıklarını tatmak siz ve aileniz için eşsiz bir deneyim olacaktır. Ailenizle tüm yılın yorgunluğunu atacağınız havuzlu villanızın yanı sıra doğanın size sunduğu güzelliklerden keyifli ve merak uyandırıcı yat turları ile faydalanabilirsiniz.
    Eşsiz bir tarihi ve doğası ile fantastik bir dokusu olan Kekova kesinlikle tatil planlarınızın arasında yer alması gereken bir destinasyondur. Hem havuzlu villanızda yılın yorgunluğunu atarken hem de Kekova’da turistik yat turlarına katılarak keyifli anılar ve kocaman bir gülümsemeyle evinize dönersiniz.

KEKOVA ( Batık Kent )
© Copyright 2018 | Heryer Villam Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım - Weblikya Yazılım