Villa Spring - Hill Villas Kalkan

Villa Spring Kaş Kalkan’da bulunan Hill Villas Kalkan bünyesinde yer almaktadır ve 2019 yılı konsepti dahilinde zengin açık büfe kahvaltısıyla sizleri sabah uğraşından kurtaracak fakat otel rahatlığı yaşarken muhafazakar kendi villanızda huzurlu tatilinizin tadını çıkarmaya devam edeceksiniz. Villa Spring’i www.heryervillam.com adresinden rezervasyon yaparak hem uygun fiyat hemde birebir sahibinden kiralama şansı yakalayarak daha güvenli ve daha ekonomik tatile ilk adımı atmış olursunuz. Hill Villas Kalkan ve www.heryervillam.com aynı şirket grubunda yer alır ve sadece kendi villalarını kiralar karşınıza çıkan diğer birçok acentayla karıştırmamanız gereklidir çünkü Heryervillam komisyon ücreti almaz.

                Villa Spring 1 odalı olması sebebiyle genelde balayı misafirlerinin tercih ettiği bir villadır tabiki bunun yanında yeni çocuk sahibi lan çiftlerde tercih etmektedir ve Villa Spring diğer Hill Villas Kalkan villaları gibi muhafazakar ve lükstür. Muhafazakar turizmin ihtiyaçlarına yönelik dizayn edilmiş olan villalarımızdan biri olan Villa Spring neşeli ve huzurlu tatili sizle buluşturacaktır. Kaş ve Fethiye’ye yakın olması sebebiyle muhteşem bir lokasyon olan Kalkan’da bulunan villamıza rezervasyonunuzu yaptıktan sonra transfer veya ulaşımla ilgili tatil danışmanınızdan bilgi alabilirsiniz bunların yanı sıra villanızın çevresindeki gezi rotalarıyla ilgili www.heryervillam.com/faydali-bilgiler sayfasından ihtiyacınız olan bilgilere ulaşabilirsiniz.

                Hill Villas Kalkan olarak daha deneyimli ve daha enerjik olarak giriş yaptığımız 2019 yılında konaklayacak misafirlerimizi sitemizde 1 Mayıs ile 30 Eylül arasında faaliyet gösteren restaurantımız en iyi şekilde ağırlayacaktır. Restaurantta haftada 1 gün açık hava sinema gecesi yapılacaktır ve gün içinde sizin ihtiyaçlarınızı merkeze inmeye gerek kalmadan Mini Marketimizden yapabilirsiniz veya evinize sipariş verebilirsiniz. Bunların yanı sıra welcome paketimizde villanıza ulaştığınızda modunuzun değişmesine yardımcı olacaktır.

                Villa Spring ile sizi Hill Villas Kalkan ailesiyle tanıştırmaktan mutluluk duyacağız ve HeryerVillam’ resmi web sayfası www.heryervillam.com adresinden rezervasyon yaparak en uygun fiyatlı tatile hemen başlayın. Siz değerli misafirlerimiz için Villa Spring sekmesini de buraya ekliyoruz www.heryervillam.com/villa-spring/


Villa Spring - Hill Villas Kalkan
© Copyright 2018 | Heryer Villam Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım - Weblikya Yazılım