Villa Zirve

                                                                        VİLLA ZİRVE

Kaş Kalkan bölgesinde konumlandırılmış 18 adet villamızdan bir tanesi olan lüks muhafazakar Villa Zirve yüksek konumundan dolayı eşsiz bir deniz manzarasına hakim olmakla birlikte korunaklı havuz terası ile muhafazakar bir tatil imkanı sağlamaktadır. Özel havuzlu Villa zirvede bir tane çocuk havuzu ve açık hava jakuziside bulunmaktadır. İki katlı Lüks Muhafazakar Villa Zirve 6 kişi kapasitelidir. Konforlu ve şık bir dizayna sahiptir.Bir tanesi alt katta olmak üzere  3 tane adet yatak odası bulunan Villa Zirveyatak odalarından manzarayı tamamen karşısına almaktadır ayrıca yatak odalarından bir tanesinde jakuzisi mevcuttur. Geniş ve kullanışlı bir salona ve havuz terasına sahip olan Lüks Villa Zirvede havuz başında mangal keyfi yapabilir manzaraya karşı kurduğunuz sofralarınız’da sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

     Sezlongunuzda manzaraya karşı unutulmaz bir tatilin tadını cıkarabilirsiniz.Kalabalık ailelerin tercihi olan Lüks Villa Zirve doğayla iç içe bol oksijenli stresten uzak bir tatil için misafirlerine kapılarını aralıyor.Kalabalık ailelerin tercihi Lüks Villa Zirve gerek yüksek ve manzaraya tamamen hakim konumu gerekse ekonomik fiyatı ile unutulmaz bir tatil için misafirlerine kapılarını aralıyor.Kahvaltı dahil fiyatlarımız ve güler yüzlü ekibimizle sizlerin tüm istek ve sorunlarına tam anlamı ile karşılık vermekteyiz.

      Birçok gezilebilecek yere yakınlığı ile daha da avantajlı bir hale gelen Hill Villaları sizlere keyifli bir tatil vaad ediyor.Muhafazakar Villa Zirve Akdenizin masmavi derin sularına kendinizi bırakıp stresten uzak bol oksijenli keyifli bir tatil için misafirlerine kapılarını aralıyor.Evcil hayvanı olan misafirlerimiz de villalarımızda tatil danışmanına rezervasyon yaparken bildirmesi koşuluyla evlerimize kabul edilebilirler. HeryerVillam üzerinden rezervasyon yapmanız için linki tıklamanız yeterli gelecektir. https://www.heryervillam.com/villa-stone-heart/

 

Villa Zirve
© Copyright 2018 | Heryer Villam Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım - Weblikya Yazılım